Rawnie

rawnie (1)Aquest és un brownie vegà, sense mantega, sense farina, sense ou ni llevat, sense sucre. És molt fàcil, no necessita forn. Resulta ideal per alguna ocasió especial, a més si voleu, podeu fer trufes, fent boletes i passant-les pel cacao o arrebossades amb coco. Bon profiiiit!

 

INGREDIENTS

– 1 tassa de dàtils gegants d’aquells Mejdul sense ós

– 1 tassa de nous pelades (jo vaig barrejar nous, ametlles i avellanes)

– 1 c/s (cullerada sopera) de concentrat de poma

– 1/2 tassa de cacau pur en pols

– 1/2 tassa d’avellanes torrades trencades

PREPARACIÓ

– Tritureu amb un molinet de cafè les nous que quedi com pols, però no molt fina tampoc eh!

– En un bol aixafeu els dàtils amb una forquilla, i allà mateix hi afegiu les nous, els concentrat de poma, el cacau i les avellanes trencades. Mescleu bé tots els ingredients amb la forquilla, que quedi el més homogeni possible. Si veieu que us queda molt dur, podeu posar-hi una cullerada més de concentrat, i si queda tou podeu afegir algún dàtil més.

– En un motlle petit forrat amb paper vegetal, hi evoqueu la barreja i ho aixafeu bé, que quedi ben apretat. Tot seguit ho poseu com a mínim un parell d’hores a la nevera. Com més fred millor es tallarà després.

– Per servir el poseu en un plat maco, el podeu decorar amb cacao en pols per sobre i amb alguna nou.

Veureu que en surt poca quantitat, surt petit, però no us preocupeu ja que és un pastís molt dens i amb una mica en tens prou!

Espero que us agradi, si el proveu ja m’explicareu la vostra experiència!

Advertisements

2 pensaments sobre “Rawnie

  1. Hummmm… quina bona pinta que fa! Em venen ganes de tastar-lo i de dibuixar la recepta (si em dones permís…)
    Molta sort amb el teu blog, Martina.
    Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s