Mousse de pera a la vainilla

crema de poma i pera amb ametlla

 

No sabeu què menjar a l’hora de berenar? Doncs aquesta mousse és boníssima! Resulta lleugerament depurativa i fresca.

La pera ens ajuda a eliminar mucositats dels pulmons i de l’intestí gros.

 

 

INGREDIENTS

– 2 peres dolces pelades i tallades a quarts

– 1/2 L de suc de poma ecològic sense sucre

– 1 grapat de panses (jo el vaig fer amb prunes dessecades)

– 1 cullerada sopera (c/s) de suc de llimona i 1 cullerada de postres (c/p) de pell rallada de llimona ecolòlgica (per evitar les ceres i els productes químics que porten les convencionals).

– 1 vaina de vainilla

– 1 got de farina d’ametlla (jo vaig triturar ametlles crues sense pelar amb el molinet de cafè, per això té aquest color més marronet)

– 1 c/s de kuzú (és un midó extret mitjançant un llarg procés artesanal d’unes arrels volcàniques que s’anomenen Pueraria lobata). Un altre dia ja us explicaré els beneficis d’aquest ingredient. El podeu trobar a les botigues de dietètica.

ELABORACIÓ

– En una olla per fer el vapor, col·loqueu-hi les peres i feu-les durant uns minuts.

– Poseu a coure en 3/4 parts del suc les panses, la vainilla una mica oberta i la pell de llimona 10 minuts

– A la resta del suc desfeu-hi el kuzú, llavors retireu la vainilla i hi afegiu la resta del suc que té el kuzú.

– Remeneu constantment i quan comenci a bullir apagueu el foc. A continuació afegiu les peres cuites al vapor, el suc de llimona i la farina d’ametlla. Ja es pot batre, quedi homogeni.

– Ho serviu en gots i ho deixeu refredar.

– Si voleu a l’hora de servir hi podeu posar ametlla laminada o vainilla amb pols.

Bon profit, espero que us agradi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s