Crema d’alvocat i cogombre

crema de cogombre i alvocat (4)

Voleu un bon entrant digestiu que us ajudarà a assimilar la resta de l’àpat??? Probeu aquesta sopeta fresqueta amb cogombre, alvocat i umeboshi!

El cogombre té un efecte refrescant i si és ecològic i és de pell fina, el podeu utilitzar sense pelar ja que la pell amarga actua com a depuratiu hepàtic.

 

 

 

INGREDIENTS per a 2 persones

– 2 cogombres ecològics sense pelar trossejats (si té les llavors molt grans les treieu)

– 1/2 alvocat madur tallat de dalt a baix

– 1 c/p de pasta d’umeboshi o 1 pessic de sal marina fina

– 1 c/p de suc de llimona

– germinats d’alfals

– 1/2 l d’aigua bona

– pebre negre acabat de moldre

 

PREPARACIÓ

– Triturem el cogombre, l’alvocat, la pasta d’ume, el suc de llimona i el pebre amb una part de l’aigua.

– Acabeu de posar-hi tota l’aigua per ajustar la consistència.

– A l’hora de servir poseu un grapadet de germinats a cada got amb un rajolinet d’oli d’oliva extra verge de primera premsada en fred.

BON PROFIT!!!

 

NOTES: Recepta extreta de la revista digital “Ets el que menges”.

L’alvocat aporta cremositat a la crema, i la pasta d’ume amb el suc de llimona donen el toc àcid-salat al plat.

Anuncis

Un pensament sobre “Crema d’alvocat i cogombre

  1. Hola!!!!
    Me ha encantado tu blog, gracias por pasarte por el mío y descubrírmelo. Me quedo por aquí, ya tienes una seguidora más, me encanta la cocina naturista y todo lo que tenga que ver con la salud integral. Un abrazo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s