Voleu un bon entrant digestiu que us ajudarà a assimilar la resta de l’àpat??? Probeu aquesta sopeta fresqueta amb cogombre, alvocat i umeboshi!
El cogombre té un efecte refrescant i si és ecològic i és de pell fina, el podeu utilitzar sense pelar ja que la pell amarga actua com a depuratiu hepàtic.
INGREDIENTS per a 2 persones
– 2 cogombres ecològics sense pelar trossejats (si té les llavors molt grans les treieu)
– 1/2 alvocat madur tallat de dalt a baix
– 1 c/p de pasta d’umeboshi o 1 pessic de sal marina fina
– 1 c/p de suc de llimona
– germinats d’alfals
– 1/2 l d’aigua bona
– pebre negre acabat de moldre
PREPARACIÓ
– Triturem el cogombre, l’alvocat, la pasta d’ume, el suc de llimona i el pebre amb una part de l’aigua.
– Acabeu de posar-hi tota l’aigua per ajustar la consistència.
– A l’hora de servir poseu un grapadet de germinats a cada got amb un rajolinet d’oli d’oliva extra verge de primera premsada en fred.
BON PROFIT!!!
NOTES: Recepta extreta de la revista digital “Ets el que menges”.
L’alvocat aporta cremositat a la crema, i la pasta d’ume amb el suc de llimona donen el toc àcid-salat al plat.
Hola!!!!
Me ha encantado tu blog, gracias por pasarte por el mío y descubrírmelo. Me quedo por aquí, ya tienes una seguidora más, me encanta la cocina naturista y todo lo que tenga que ver con la salud integral. Un abrazo!