Púding de maduixes amb chia, bayes de Gogi i coco sec

púding de chia i lli amb llet d'alpiste, maduixes, gogi, coco, ametlles i canyella, flocs de mill (1)

Us lleveu amb gana??? Teniu un dia de molta feina i dinareu tard??? Us porto un esmorzar amb llavors de chia i lli, veritablement saciant i “super” nutritiu, carregat de vitamines, minerals i antioxidants.

Les llavors de chía contenen un alt contingut en greixos omega-3 i  són riques en aminoàcids. Les bayes de Gogi ens aporten antioxidants, i el coco destaca pel seu contingut en àcid làuric, un greix saturat que protegeix els ossos, entre moltes altres funcions.

 

 

INGREDIENTS per un bol

– 200ml de llet d’ametlla o d'”alpiste”

– maduixes ecològiques tallades a quarts

– 2 c/s de llavors de chia mòltes

– 1 c/s de llavors de lli mòlt

– 1 c/s de bayes de Gogi ecològiques

– 2 nous de Brasil a trossets

– 1 c/s de flocs de mill

– flocs de coco dessecat o coco ratllat

– canyella en pols

 

PREPARACIÓ

– La nit anterior poseu en un bol la llet d’ametlles amb les llavors de chia, les de lli, els flocs de mill i les bayes de Gogi.

– A part, en un gotet poseu les nous de Brasil a trossets i cubriu-les d’aigua, això fa que siguin més digestives.

– Al dia següent, escorreu i netegeu les nous de Brasil, poseu-les al bol amb la preparació del dia anterior. Llavors afegiu les maduixes, la canyella i els flocs de coco.

– Remeneu bé la preparació ja que pot ser que les llavors triturades hagin quedat al fons i hagi quedat una massa dura.

– I ja està… Bon dia i bon matí!

Una altra idea: Púding de chia amb nabius

 

púding de chia i lli amb llet d'alpiste, maduixes, gogi, coco, ametlles i canyella, flocs de mill (11)

 

 

 

 

Anuncis

Un pensament sobre “Púding de maduixes amb chia, bayes de Gogi i coco sec

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s